In verband met het Corona virus graag uw aandacht voor het volgende:

Helaas is de salon gesloten tot 28 april op last van de regering ivm de corona maatregelen. Alle gemaakte afspraken zijn daardoor komen te vervallen. Zodra er weer groen licht komt vanuit de bevoegde autoriteiten neem ik contact met u op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Voor medische problemen kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier 

Als u in de huidige situatie voor medische problemen een afspraak wilt maken geldt het volgende:

  • Ik wil u graag van dienst zijn, maar het bezoek bij mij is op eigen risico.
  • Heeft u klachten in de vorm van hoesten, kortademigheid, koorts of keelpijn? Dan verzoek ik u vriendelijk doch dringend uw afspraak bij mij af te zeggen en thuis te blijven.

Blijf gezond, pas op elkaar en hopelijk tot snel!