Wij waarderen het vertrouwen van u in onze webwinkel en zullen onze uiterste best doen om uw order snel en accuraat af te handelen. Wij bieden u 3 mogelijkheden om de artikelen van uw keuze te verkrijgen.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

    1. Thuis af laten leveren door PostNL, levertijd is 1-2 werkdagen.
    2. Versturen naar een Kiala ophaalpunt, levertijd 3-4 werkdagen.
    3. Uw spullen ophalen in de salon. Dit kan uitsluitend op afspraak.

Wij verwerken uw order op de eerstvolgende werkdag (ma-vrij) na ontvangst van uw bestelling. U krijgt van ons een mail zodra uw order klaarstaat voor ophalen of door ons verzonden is.

1. Wat is PostNL en hoe werkt dit:

PostNL is een door de rijksoverheid aangewezen bedrijf dat belast is met het versturen van post en pakketjes. PostNL is o.a. actief in de Benelux en levert doorgaans binnen 1-2 werkdagen.

Met PostNL kunt u uw bestelling bij u thuis of op elk ander gewenst adres in de Benelux af laten leveren. Voor meer informatie kunt u kijken op www.postnl.nl

  • De kosten voor levering met PostNL in Nederland bedragen € 5,95 Bestelling met een orderwaarde hoger dan € 45,- leveren wij gratis bij u thuis!
  • De kosten voor levering met PostNL in België en Luxemburg bedragen € 12,95 Bestelling met een orderwaarde hoger dan € 85,- leveren wij gratis bij u thuis!

2. Wat is Kiala en hoe werkt dit:

Kiala is een dochtermaatschappij van UPS koeriersdiensten. Zij beschikken over een uitgebreid netwerk van Kiala ophaalpunten in o.a. Nederland Belgie en Luxemburg waar pakketten heen gestuurd kunnen worden.

Met Kiala kunt u uw bestelling af laten leveren bij een Kiala ophaalpunt bij u in de buurt, Zij leveren niet aan uw huis- of werkadres. Voor meer informatie kunt u kijken op: www. kiala.nl

U kiest eenvoudig uw Kiala ophaalpunt op de website van Kiala en geeft dit adres op bij uw bestelling in het afrekenscherm als verzendadres. U krijgt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling en nog een mail zodra uw bestelling door ons is verzonden. Als uw bestelling gereed ligt bij het Kiala afhaalpunt krijgt u van Kiala hiervan bericht en met een geldig identiteitsbewijs kunt u daar uw bestelling dan afhalen. Houdt u er wel rekening mee dat verzending met Kiala 1-2 dagen langer duurt dan levering met PostNL.

  • De kosten voor levering met Kiala in Nederland bedragen € 3,95. Bestelling met een orderwaarde hoger dan € 45,- leveren wij gratis bij een Kiala punt naar keuze!
  • De kosten voor levering met Kiala in België en Luxemburg bedragen € 7,50. Bestelling met een orderwaarde hoger dan € 85,- leveren wij gratis bij een Kiala punt naar keuze!

3. Afhalen in mijn salon in Berkel en Rodenrijs

Dit is uitsluitend mogelijk op afspraak om teleurstellingen voor beide partijen te voorkomen.

Als u nog vragen heeft over het verzenden van uw order kunt u een email sturen aan ilse@nagelstudiolepair.nl