Uw voeten zijn heel belangrijk voor uw welzijn: ze brengen u overal en hebben best veel te verduren. Een goede verzorging is geen overbodige luxe en u voorkomt daarmee problemen in de toekomst. Een Provoet pedicure heeft een gedegen opleiding gehad en neemt u die zorg uit handen.

Na een bezoek aan uw pedicure voelt u zich als herboren en weet u dat uw voeten weer in topconditie zijn!

Uw Provoet pedicure: Vakkundig

en allround

In mijn salon in Bergschenhoek ontvang ik zowel mannen als vrouwen die gemiddeld eens in de 5-6 weken langs komen voor een behandeling. Bij de een is dit alleen voor nagels en eelt, bij de ander is dat voor een schimmelnagel (kalknagel), eeltpit (eksteroog of likdoorn) of ingroeiende teennagel. Iedereen is van harte welkom en wordt vanzelfsprekend vakkundig geholpen in een ontspannen en gemoedelijke sfeer.

Kalknagel frezen

Uiteraard heb ik alle benodigde vakdiploma’s voor pedicure behaald en om dit extra te onderschrijven ben ik aangesloten bij Provoet. Voor uw informatie heb ik een aantal veel voorkomende voetproblemen beschreven en de bijbehorende mogelijke oplossingen op een rijtje gezet. Zo vind u een pagina over voetschimmel (ook wel zwemmerseczeem) en een pagina over nagelschimmel en kalknagels op mijn website. In mijn webshop kunt u online producten bestellen die uitstekend werken om deze problemen grondig aan te pakken.

Heerlijk ontspannen en het oog wil ook wat…

French pedicure
French pedicure

Voor de dames is er nog de keuze om de teennagels extra op te fleuren met een french pedicure, gelpolish of nagellak. Als kers op de taart kunt u ook nog kiezen voor een heerlijke ontspannende voet- en onderbeen massage! Een weldaad voor uw voeten en onderbenen waarna u weer fris en ontspannen in uw schoenen stapt. U bent van harte welkom in mijn salon te Bergschenhoek.

Pedicure prijslijst:

Behandeling activiteit Prijs incl. btw
PedicureDesinfecteren, nagels knippen, eelt verwijderen, behandelen van kloven, likdoorns, créme aanbrengen€ 35,-
- Voet & onderbeen massage +/- 20 min.extra bij een pedicure behandeling€ 15,-
- schimmelnagel behandelingextra bij een pedicure behandeling€ 5,-
French pedicurenagels knippen, french aanbrengen met gel€ 30,-
Pedicure & French pedicureBeide behandelingen € 60,-
Nagels lakken knippen, vijlen, reinigen, basecoat, 2x kleurlak, topcoat€ 15
Pedicure en nagels lakkenPedicure, basecoat, 2 x kleurlak, topcoat€ 45,-
Gel polisch nagels knippen, lakken met gellak€ 30,-
Pedicure en gel polischBeide behandelingen€ 50,-
Betaling uitsluitend á contant direct na de behandeling, geen pin aanwezig.
Behandelingen alleen op afspraak
U kunt uw afspraak kosteloos verzetten tot uiterlijk 24 uur van te voren, daarna moet deze helaas in rekening worden gebracht.