Provoet pedicure

Uw voeten zijn heel belangrijk voor uw3 welzijn: ze brengen u overal en hebben best veel te verduren. Een goede verzorging is geen overbodige luxe en u voorkomt daarmee problemen in de toekomst. Een Provoet pedicure heeft een gedegen opleiding gehad en neemt u die zorg uit handen. 

Na een bezoek aan uw pedicure voelt u zich als herboren en weet u dat uw voeten weer in topconditie zijn!

Op dit moment heb ik een algehele klanten-stop vanwege een overvolle agenda.
Indien u dit wenst kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst

 

Uw Provoet pedicure: Vakkundig en allround

Provoet pedicure Ile le PairIn mijn salon in Berkel en Rodenrijs ontvang ik zowel mannen als vrouwen die gemiddeld eens in de 5-6 weken langs komen voor een behandeling. Bij de een is dit alleen voor nagels en eelt, bij de ander is dat voor een schimmelnagel (kalknagel), eeltpit (eksteroog of likdoorn) of ingroeiende teennagel. Iedereen is van harte welkom en wordt vanzelfsprekend vakkundig geholpen in een ontspannen en gemoedelijke sfeer.

Uiteraard heb ik alle benodigde vakdiploma's ProVoet pedicurevoor pedicure behaald en om dit extra te onderschrijven ben ik aangesloten bij Provoet. Voor uw informatie heb ik een aantal veel voorkomende voetproblemen beschreven en de bijbehorende mogelijke oplossingen op een rijtje gezet. Zo vind u een pagina over voetschimmel (ook wel zwemmerseczeem) en een pagina over nagelschimmel en kalknagels op mijn website. In mijn webshop kunt u online producten bestellen die uitstekend werken om deze problemen grondig aan te pakken.

Heerlijk ontspannen en het oog wil ook wat...

French pedicure
French pedicure
Gelnagels LePair
Gelnagels

Voor de dames is er nog de keuze om de teennagels extra op te fleuren met een french pedicure, gelpolish of nagellak. Als kers op de taart kunt u ook nog kiezen voor een heerlijke ontspannende voet- en onderbeen massage! Een weldaad voor uw voeten en onderbenen waarna u weer fris en ontspannen in uw schoenen stapt. U bent van harte welkom in mijn salon te Berkel en Rodenrijs!

Pedicure prijslijst:

Behandeling Prijs incl. btw
Pedicure € 29,00
French pedicure € 29,00
Pedicure & French pedicure € 52,00
Voet & onderbeen massage +/- 20 min. € 12,50
Nagels lakken (knippen, vijlen, reinigen, basecoat, 2x kleurlak, topcoat) € 19,95
Nagels lakken i.c.m Pedicure (basecoat, 2 x kleurlak, topcoat) € 12,50
Gel polisch € 27,50
Gel polisch i.c.m. pedicure. € 17,50
Betaling uitsluitend á contant direct na de behandeling, geen pin aanwezig.
Behandelingen alleen op afspraak. Stuurt u mij een mail, whatsapp of SMS, dan neem ik zsm contact met u op.
U kunt uw afspraak kosteloos verzetten tot uiterlijk 24 uur van te voren, daarna moet deze helaas in rekening worden gebracht.