Wij hebben klantenservice hoog in het vaandel staan en zijn pas tevreden als u het bent. Als er iets is waar wij u mee kunnen helpen, kunt ons altijd bellen of mailen.

U kunt hieronder doorklikken en meer informatie vinden over de volgende zaken:

Gratis advies:

Als u niet precies weet wat u nodig heeft, vragen over uw specifieke situatie of andere knellende zaken: schroom niet om te bellen met onze klantenservice! 010 5211 110

Aanbevelingen, tips of klachten.

Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen tegemoet te komen en zullen uw bestelling zorgvuldig en accuraat afhandelen. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat u niet tevreden bent over onze service of als u een tip of aanbeveling heeft, stellen wij het op prijs als u dit kenbaar maakt via ons contactformulier of een mail te sturen aan: klanten@nagelstudiolepair.nl.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie

bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen en  U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Producten met een beperkte houdbaarheid (zoals FunghiClear, Medihoney en DarmDetox) zijn hiervan uitgesloten.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking door u aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klanten@nagelstudiolepair.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Algemeen

Wij zullen uw gegevens met de grootste zorg behandelen en niet gebruiken voor andere doeleinden dan aangegeven. Op al onze transacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing en hanteren wij een disclaimer, kijk voor nadere informatie op de volgende pagina’s:

contact
Algemene voorwaarden

Disclaimer
privacystatement

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk