Over ons

Wij zijn Hans en Ilse en de initiatiefnemers van le Pair Webshop. Dit initiatief is ontstaan uit de pedicure praktijk van Ilse die al enige jaren Provoet pedicure is en producten verkocht in haar salon. Hans had het idee om zijn jarenlange retail ervaring in te zetten om deze producten ook online aan te gaan bieden in een mooie goed werkende webwinkel. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een dagelijkse bezigheid met een mooie omzet. Ook hebben we de webshop activiteiten ondergebracht in een VOF: WiPa Webwinkels. Dit is een samenvoeging van WIersema en le PAir.
Kalknagel affrezen

Ilse le Pair
Pedicure en klantenservice

Ik ben Provoet pedicure met ruim 10 jaar ervaring. Mijn praktijk is in Bergschenhoek en ik behandel full time klanten voor uiteenlopende problemen. Als mede-eigenaar van onze webwinkels geef ik nu ook met veel plezier on-line product en behandel advies aan onze klanten.

Hans Wiersema
Marketing en klantenservice

Ik ben een ras ondernemer met ruim 30 jaar ervaring in retail en marketing. Voorheen was ik eigenaar van een aantal fysieke winkels en nu van een aantal online webwinkels.
Ik vind het fantastisch om met mijn kennis en ervaring de klant zo goed mogelijk te bedienen en zo een mooie vaste klantenkring op te bouwen.

Wij kopen als team van le Pair Webshop uitsluitend producten in waar we zelf in geloven en/of die zich bewezen hebben bij onze klanten. Wij doen er alles aan om de beste producten in onze shop te krijgen tegen redelijke prijzen.

Heb je een product op het oog dat niet in onze shop verkocht wordt? Laat het ons weten, wij zijn altijd op zoek naar goede producten om in ons assortiment op te nemen.

CONTACT
Je kunt le Pair Webshop  bereiken door een mailtje te sturen of te bellen naar:

Telefoon: 0031 10 5211 110 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 16:00)
Email: klanten@nagelstudiolepair.nl

KANTOORADRES
le Pair Webshop is onderdeel van WiPa Webwinkels

Steenbreekvaren 54
2661PT Bergschenhoek
(Indien je je bestelling op wilt halen, neem dan vooraf contact met ons op aub)

BEDRIJFSGEGEVENS
Bedrijfsnaam: le Pair Webshop, WiPa Webwinkels

BTW nr: NL 857818880B01
KvK: 69290393