Vertrouwd, gemakkelijk én veilig online winkelen en betalen bij LePair Webshop!

LePair Webshop denkt aan uw online veiligheid.  Wij werken met een beveiligde SSL verbinding en alle informatie die u op LePair Webshop invoert voor uw betaling wordt gecodeerd (128 bits). Dit houdt in dat uw gegevens, de samenvatting van uw bestelling en de betalingsgegevens niet kunnen worden onderschept door derden en strikt versleuteld bij ons doorkomen. U kunt dus met een gerust hart en in alle vertrouwen en vooral in alle veiligheid winkelen!

U heeft bij ons de keuze uit de volgende betaalmethodes:

Betalen met iDeal

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode voor het veilig en gemakkelijk online afrekenen van al uw aankopen. U rekent af in de vertrouwde Internet betaalomgeving van uw eigen bank op basis van hun specifieke beveiligingsmethodes.  Als internet-bankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.  U kunt iDEAL gebruiken als u bankiert bij ABN AMRO,  Friesland Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Knab, Triodes Bank, Van Lanschot Bankiers en SNS Bank. 

Betalen met Creditcard (VISA & Mastercard)

Wanneer u kiest voor een Creditcard betaling, wordt uw computer via een Secure Socket Layer 128 bit beveiligde lijn naar onze payment provider geleid. Dit houdt in dat uw gegevens versleuteld verstuurd worden. Zodra Pay.nl uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij uw bestelling verwerken. Wij krijgen geen inzicht in de door u ingegeven Creditcard gegevens. LePair Webshop maakt gebruik van 3D Secure voor zowel VISA als Mastercard. Dit systeem garandeert dat uw creditcard niet door derden wordt misbruikt. 

Betalen met Paypal

Bij LePair webshop kunt u via PayPal betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, word u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Paypal rekent extra kosten voor de afhandeling van uw betaling, wij rekenen een gedeelte hiervan door aan u: 3,5% van het ordertotaal

Achteraf betalen met Billink

Bestellingen met een orderwaarde tussen € 15 en 150,- kunt u achteraf betalen (op rekening) met Billink. U ontvangt dan eerst uw producten alvorens u hoeft te betalen. Billink rekent extra kosten voor het betalen achteraf, wij rekenen een gedeelte hiervan door aan u: € 0,60
Nadat u bij ons besteld heeft ontvangt u van Billink een factuur en heeft u 14 dagen de tijd om uw rekening te betalen. Let op: u betaalt dus aan Billink en niet aan ons! Kijk voor meer informatie op de website van Billlink. Indien u binnen 1 uur na ontvangst van uw bevestiging nog geen mail heeft ontvangen van Billink, neemt dan a.u.b. contact met ons op, u kunt ons bellen of mailen.

Als u vragen heeft over het achteraf betalen aan Billink kunt u daar de klantenservice contacten op werkdagen tussen 9 en 20 uur.
U kunt Billink telefonisch bereiken:  010 – 41 41 473, whatsapp via 010 – 41 41 473 of via het contactformulier.

Betalen a contant bij afhalen in Bergschenhoek

U kunt uw bestelling contant betalen als u uw bestelling komt afhalen bij de salon in Bergschenhoek aan de Steenbreekvaren 54. Dit kan uitsluitend op afspraak en u kunt ons hiervoor bereiken op 010 5211 110