Kalknagels behandelen: Hoe krijgt u weer mooie nagels?

Er zijn in Nederland ruim 4,5 miljoen mensen die last hebben van kalknagels ofwel schimmelnagels. Er wordt dan ook veel geschreven op het internet over kalknagels behandelen met uiteenlopende (huis)middeltjes etc.

een kalknagel ofwel schimmelnagelIk wil u graag als ervaren voetzorg professional en gediplomeerd Provoet pedicure meenemen in een effectieve manier van kalknagels behandelen met een goed middel, tegen acceptabele kosten en zonder bijwerkingen!

Voordat u aan de slag gaat zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn om van kalknagels ofwel schimmelnagels af te komen. Allereerst moet u zorgen dat uw voeten en schoenen goed verzorgd en geventileerd worden. Daarnaast is het aan te raden om een goed werkend anti-schimmel product aan te schaffen. Vervolgens kunt u aan de slag met een goed plan van aanpak.

FunghiClear, een effectief anti-schimmelmiddel

Met een goed anti-schimmelmiddel en een doordacht plan van aanpak is het behandelen van uw kalknagels gemakkelijk en met succes te doen. Wij verkopen diverse producten voor behandeling van kalknagels, schimmelnagels. Het ene werkt beter dan de andere. Een van de betere producten is FunghiClear: een zeer effectief anti-schimmel middel.

FungiClear

In de zomer van 2015 ontdekte ik FunghiClear bij de groothandel als een nieuw middel voor behandeling van voet- en nagelschimmel. Om er zeker van te zijn dat FunghiClear echt werkt heb ik dit eerst laten testen door bekenden. Hier zag ik na enkele weken veelbelovende resultaten!

Ik ben dit middel direct gaan verkopen in mijn salon en later op internet met eigenlijk alleen maar enthousiaste klanten en groeiende vraag vanwege de positieve mond-tot-mond reclame. Voor mij is het duidelijk: FunghiClear werkt echt goed!

FungiClear is geregistreerd als medisch hulpmiddel klasse1 en is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van voet-en nagelschimmel. FunghiClear is uitermate effectief, verzorgend, stinkt niet, is gemakkelijk aan te brengen, is niet schadelijk voor uw gezondheid en goed betaalbaar! Na gemiddeld 3-5 flesjes en consequent aanbrengen kunt u straks weer mooie gezonde nagels hebben.

Naar de aanbieding voor FunghiClear

Kalknagel behandelen: Het plan van aanpak.

Een goed plan van aanpak heel belangrijk. Als u weet hoe u het beste te werk kunt gaan zijn schimmelnagels straks verleden tijd!

1. Voor een goed resultaat kunt u het beste de schimmelnagel ‘schoon’ vijlen of laten freezen. Dit betekent dat de aangedane laag zo veel mogelijk verwijderd moet worden om zo het anti-schimmel middel beter in te laten werken op de schimmel die actief is tussen de ‘kalklaag’ en uw gezonde nagel. Herhaal deze behandeling elke 3-4 weken.

Kalknagels behandelen - Fraisen

U kunt hiervoor een professionele nagelvijl aanschaffen die u dan ook uitsluitend voor uw schimmelnagel(s) gebruikt om (her)besmetting te voorkomen. U kunt er ook voor kiezen om de eerste keer een kalknagel behandeling te nemen bij een pedicure die met een pedicure-frees nauwkeurig en snel de aangedane laag kan verwijderen.

2. Spray nu de ‘schone’ kalknagel in met FunghiClear,  het anti-schimmelmiddel en laat dit even inwerken. Doe dit ook preventief bij de nagels ernaast. Herhaal dit elke morgen en elke avond: een handeling van 10 seconden! U kunt ook een kwastje (niet meegeleverd) gebruiken als u liever wilt smeren, de verstuiver kan eraf geschroefd worden.

3. Spray ook de binnenzijde van de schoenen in om zodoende herbesmetting te voorkomen. Doe dit de eerste week elke dag en daarna 1x per week. Hiervoor kunt u ook een schimmeldodende schoenen-deodorant gebruiken: ProtectAir. 

4. Zorg dat uw voeten, sokken en schoenen altijd schoon en droog zijn. Droog uw voeten altijd goed af na het douchen, ook tussen uw tenen. Spray uw voeten preventief in na elk bezoek aan het zwembad, sauna of sportgelegenheid.

Belangrijk voor het beste resultaat

Het is echt heel belangrijk om echt consequent elke dag de aangedane nagels minimaal 1x, maar beter 2 x per dag in te sprayen. Dit is een handeling van slechts 10 sec! Als u dit gedurende minimaal een half jaar doet is de strijd gestreden.

ProtectAir schoendeo, anti-schimmel en anti bacterieel

Elimineert geur en doodt bacteriën en schimmels in uw schoenen tot wel 10 dagen lang!ProtectAir shoendeo - LePair Webshop

Uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met FunghiClear voor het behandelen van schimmelnagels en voetschimmel.

Uitsluitend bedoeld voor uw schoenen en ander schoeisel.

Het complete kalknagel startpakket

Om er zeker van te zijn dat u succes boekt met uw behandeling hebben we een compleet behandelpakket samengesteld om uw kalknagels ofwel schimmelnagels aan te pakken. Hiermee heeft u alles in huis om een paar maanden vooruit te kunnen tegen een extra scherpe aanbiedingsprijs 

  • Kalknagel behandel pakket | LePair webshop Kalknagel behandel pakket Oorspronkelijke prijs was: € 66,35.Huidige prijs is: € 49,95.

Duur van de behandeling

‘Hoe lang duurt het voordat ik geheel van mijn kalknagel af ben’  is een veelgestelde vraag. Het antwoord is vrij eenvoudig: met het juiste middel net zo lang als dat het duurt dat het aangedane stuk nagel is uitgegroeid! Een stuk nagel dat is aangedaan door nagelschimmel kan nooit meer herstellen, die moet uitgroeien! In de meeste gevallen moet men rekenen op een behandeling van 6-12 maanden, afhankelijk van de mate van besmetting.

Als er eenmaal een schimmel in de nagel zit is het aan te raden deze te bestrijden en zorgen dat de schimmel niet verder kan uitbreiden. Dit kan met een goed antischimmel middel als FunghiClear en consequent elke dag sprayen. Verder moet de aangedane nagel gewoon uitgroeien en is het belangrijk dat er geen herbesmetting kan plaatsvinden. Behandeling van de schoenen en de sokken is dus ook zeer belangrijk!.

Werken aan goed Resultaat!

Al na enkele weken kunt u zien dat de nagelschimmel zich niet verder uitbreidt en er gezonde nagel aangemaakt wordt. De uitgroei is dan zichtbaar en dat geeft vertrouwen. Als u gewoon doorgaat met dagelijks behandelen tot u alleen nog een mooie nagel ziet heeft u de strijd  gewonnen!

Kalknagels behandelen, Resultaat na gebruik van FunghiClear, beste middel tegen kalknagel, schimmelnagel behandelen,

Hier ziet u het verloop in beeld bij een van mijn klanten. Op de eerste foto is net de kalknagel gefreesd en kan FunghiClear haar werk doen. Deze behandeling is vervolgens om de 8 weken herhaald en met resultaat!

Wij verkopen FunghiClear sinds medio 2015 en sindsdien hebben al vele klanten mooie resutaten geboekt met dit product!

Het kalknagel startpakket bestellen en morgen aan de slag!

Met alle bovenstaande informatie is zelf kalknagels behandelen vrij eenvoudig en effectief te doen.
Voor nadere informatie kunt u ons altijd even mailen of bellen op 010 5211 110.

Veel succes met Uw behandeling!

Geef een reactie

De waardering van www.nagelstudiolepair.nl/webshop/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2895 reviews.