Het is steeds vaker mooi weer in Nederland en de schoenen gaan vaker uit of maken plaats voor open schoenen…. U wilt goed voor de dag komen met uw voeten maar daar zit nog die kalknagel! Herkenbaar?Wij hebben de oplossing voor u: Depend O2 nagellak in diverse trendy kleurtjes! En voor mannen is er speciaal de kleur Nude opgenomen voor een natuurlijke uitstraling 😉 Wij verkopen verschillende goed werkende producten voor het effectief behandelen van kalknagels ofwel schimmelnagels. Een van de producten die hierin cosmetisch ondersteunend kan werken is de zuurstof doorlatende nagellak van Depend O2. Deze nagellak kunt u gebruiken op kalknagels en toch doorbehandelen met een goed werkend anti-schimmel middel zoals bijvoorbeeld FunghiClear. Zo wordt het behandelen van uw kalknagels toch weer haalbaar terwijl ondertussen het uiterlijk ook aandacht krijgt.

Depend o2 heeft een gepatenteerde formule die zuurstof beter tot de nagel laat komen. Hierdoor heeft de lak een positief effect op de nagel. Deze ‘coating’ laat 30% meer zuurstof door dan een traditionele lak! Daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met mycose producten.

Direct naar de lakjes!

Nagels groeien in de zomer sneller!

Aangezien de aangedane laag van kalknagels nooit kan herstellen, maar moet uitgroeien, is het interessant om te weten hoe snel nagels groeien. Zo kunt u ongeveer uitrekenen hoelang het duurt voordat u van uw kalknagels af bent en wat u kan doen om het groeiproces te bevorderen.Nagels groeien continu, gemiddeld zo’n 0,05-0,1 mm per dag. De totale groei van een gezonde nagel duurt ongeveer een half jaar en geschiedt vanuit de matrix naar de vrije rand. Bij jonge mensen groeien nagels sneller dan bij ouderen en bij mannen sneller dan bij vrouwen. Vingernagels groeien ongeveer drie keer zo snel als teennagels. In de zomer neemt de groeisnelheid onder invloed van meer zonlicht (ultraviolette straling) toe. Vingernagels groeien dus sneller omdat deze meer licht en lucht krijgen. Dit bevordert de celopbouw. Benut dus het mooie weer om uw nagels sneller te laten groeien en dus eerder van uw kalknagels af te komen. Lees meer over het bevorderen van de groei van de nagels

Kalknagels behandelen

Best lastig als je niet weet hoe en wat. Veel mensen tobben hier dan ook al jaren mee en ‘dokteren’ zelf met allerlei (huis)middeltjes of gaan uiteindelijk langs de huisarts voor medicatie. Helaas vaak zonder bevredigend resultaat en/of met zeer ernstige bijwerkingen.Ik ben sinds 2007 gediplomeerd pedicure en heb In de loop der jaren al heel wat kalknagels ofwel schimmelnagels langs zien komen. Als voetzorg professional vond ik het behoorlijk frustrerend dat ik ook geen adequate oplossing kon bieden voor dit vervelende probleem maar inmiddels heb ik die wel: FunghiClear Met dit  effectieve anti-schimmelmiddel en een goed plan van aanpak is zelf kalknagels behandelen niet moeilijk en kunnen mooie resultaten te behalen zijn.  

Meer over zelf kalknagels behandelen

Klik op een product voor de beschrijving en bestel mogelijkheden

Depend O2 zuurstof doorlatende nagellak| Lepair
ProtectAir shoes - LePair Webshop

Met alle bovenstaande informatie is zelf kalknagels behandelen vrij eenvoudig en effectief te doen. Voor advies of nadere informatie kunt u ons altijd even bellen op 010 5211 110.

Veel succes met Uw behandeling!

 

De waardering van www.nagelstudiolepair.nl/webshop/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2805 reviews.