Wat is darm detox?

Darm detox is een darm reinigingskuur met zuiver natuurlijke ingrediënten die zowel de dikke- als ook de dunne darm grondig reinigt. Met deze darm detox verwijdert u op simpele en doeltreffende wijze de ongezonde slijmlaag, ofwel biofilm, uit uw darmen. Dit zonder honger gevoel, lastige klysma’s en slechte chemicaliën. U voelt zich als herboren!

Een goede gezondheid begint in de darm
Hippocrates zei het al: “een goede gezondheid begint in de darmen”. Bij een boom zijn de wortels de basis van haar gezondheid en de menselijke variant daarvan zijn de darmen. Als de wortels van een boom gaan rotten is er geen redding meer voor de boom. Dat gaat in zekere zin ook op voor de mens, maar dan voor het darmstelsel.

Al onze voedingsstoffen nemen wij op via ons darmstelsel 
Als door vervuiling in de darm de opname van voedsel niet goed meer mogelijk is, neemt het lichaam te weinig, verkeerde of vervuilde zaken op, met alle nare gevolgen van dien. Alles wat men dan nog aan de gezondheid van de rest van het lichaam wil verbeteren blijft dan enkel en alleen symptoombestrijding en is gedoemd te mislukken.

Gezondheid door ontslakken
De in de darmen opgehoopte afvalstoffen worden ook wel “slakken” genoemd. Als we de darmen niet reinigen kan dit tot gevolg hebben dat ‘slakken’ zich ophopen en dit kan hele vervelende gevolgen hebben voor de rest van de gezondheid.
Veel mensen hebben al stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat hun darmen beter gaan functioneren. De termen ‘Detoxen’ en  ‘ontslakken’ zijn tegenwoordig populair en dat is zeer terecht.darmdetox kuur 3 dagen \ LePair webshop

Voordelen van darm detox:

  • Reinigt gehele darmstelsel
  • 100% natuurlijk
  • Eenvoudig te gebruiken
  • gemakkelijk gewichtsverlies.
  • vermindering buikomtrek
  • Betere spijsvertering
  • Blijvende energie
  • Vrij van gluten, suiker en lactose
[su_button url=”https://www.nagelstudiolepair.nl/producten/detox-producten/darm-detox/” style=”3d” background=”#ef2db5″ radius=”20″]Bestel nu een 3 daagse kuur  [/su_button]

 

Biofilm in de darmenBiofilm, de ongezonde slijmlaag

Schadelijke bacteriën hopen zich op en vormen een biofilm, een ongezonde slijmlaag in de darmplooien. De biofilm bevat naast bacteriën ook vaak schimmels en virussen.
De aanwezigheid van de biofilm droogt de darmwand uit waardoor deze geïrriteerd raakt. Voedingsstoffen, maar ook medicijnen, worden vervolgens minder goed opgenomen terwijl schimmels en virussen wél doordringen in het bloed. Dit proces kan ontstekingsreacties, overgevoeligheden en overgewicht veroorzaken.
Bij de meeste mensen in de westerse wereld is de darmwand enigszins ontstoken en is er een ongezonde slijmlaag aanwezig.
Zojuist de driedaagse kuur afgesloten. Het was best zwaar, maar het resultaat was het dubbel en dik waard! Ik schat dat ik zo’n vijf meter biofilm ben kwijtgeraakt. Heerlijk! En wat voel ik me energiek! Wat had ik dit graag eerder gedaan! Ik ben ervan overtuigd dat héél veel mensen deze kuur hard nodig hebben. Een absolute aanrader.

lees meer over het product achter Darm Detox op de site van de fabrikant.

De waardering van www.nagelstudiolepair.nl/webshop/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2762 reviews.