een kalknagel ofwel schimmelnagel

Wat is een kalknagel?

Een kalknagel is eigenlijk een schimmelnagel en die ontstaat vaak uit een verwaarloosde voetschimmelinfectie die is overgeslagen naar de nagels. Daar ‘vreet’ die schimmel zich in de harde hoornlaag en is zodoende vrij hardnekkig en lastig te bestrijden. Er ontstaat een harde (‘kalkachtige’) laag die op den duur los gaat zitten.

Kalknagels, hoe kom ik er vanaf?

Kalknagels behandelen is niet moeilijk, kost niet veel tijd en ook geen vermogen, maar is wel een langdurig proces. Met de tips die wij u geven op onze website en een goed anti-schimmelmiddel is het goed te doen: consequent volhouden is de boodschap!

Veel mensen tobben al jaren met kalknagels ofwel schimmelnagels, ‘dokteren’ zelf met allerlei (huis)middeltjes en gaan uiteindelijk langs de huisarts voor medicatie. Vaak zonder bevredigend resultaat en/of met heftige en ongewenste bijwerkingen.

In mijn pedicure praktijk heb in de loop der jaren al heel wat kalk nagels en schimmelnagels langs zien komen. In aanvang had ik daar ook geen adequate oplossing voor en dat vond ik behoorlijk frustrerend! Maar ik heb goed nieuws: inmiddels is die er wel: FunghiClear!

FunghiClear is een zeer effectief antischimmelmiddel. Met een juiste behandeling, een goed plan van aanpak en FunghiClear is kalknagels behandelen zeker goed haalbaar en met succes te doen.

Ja, ik wil nu meer weten over de juiste behandeling!
De waardering van www.nagelstudiolepair.nl/webshop/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2863 reviews.